HTEO DA SKOČI U DUNAV: Policija sprečila tragediju na Mostu slobode u Novom Sadu

Lj.P.

25. 05. 2021. u 13:25 >> 13:59

PRIPADNICI novosadske policije, sprečili su danas tragediju na Mostu slobode, kada je zasada nepoznati muškarac, iz pravca Sremse Kamenice prema gradu pokušao da skoči u Dunav.

ХТЕО ДА СКОЧИ У ДУНАВ: Полиција спречила трагедију на Мосту слободе у Новом Саду

Foto: NS uživo

Prava drama se odigrala oko 12 sati, naočigled mnogih učesnika u saobraćaju koji su prelazili preko Mosta slobode, kada se muškarac za koga nezvanično saznajemo da je srednjih godina, popeo na zaštitnu ogradu preteći da će skočiti. Policajci koji su prvi stigli na lice mesta, srećom, uspeli su da ga bezbedno spuste sa ograde.


O svemu je obaeštena i Služba hitne pomoći, čija je medicinska ekipa, prema rečima dr Zorana Krulja, portparola ove medicinske ustanove, intervenisala u 12 sati i 11 minuta.
- Muškarac je zbrinut i trenutno se nalazi na odeljenju psihijatrije Kliničkog centra Vojvodine – kazao je dr Krulj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani