ZAMENJENO 360 METARA CEVI: Završena prva deonica radova na mreži u centru Kruševca

S.B.

25. 05. 2021. u 09:31

U LOMINOJ ulici u Kruševcu 360 metara starih azbestnih cevi zamenjene su novim polietilenskim, u okviru radova na prvoj deonici od Vidovdanske do Dušanove ulice.

ЗАМЕЊЕНО 360 МЕТАРА ЦЕВИ: Завршена прва деоница радова на мрежи у центру Крушевца

Foto: GU

Vrednost investicije po iznosi 19,2 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta. Radovi se nastavljaju na drugoj deonici od Dušanove do Šumadijske ulice u dužini od 370 metara, posle čega će se radi u ulicama Svetog Save i Ostrvo Vida, najavili su u gradskom rukovodstvu i u upravi JKP "Vodovod Kruševac" prilikom obilaska gradilišta. Izvođač, “Tehnogradnja”, radi i na uklanjanju starog asfalta i pripremi za asfaltiranje prve deonice, posle čega će se i rekonstruisati asfalt i ivičnjak u ulici Save Miloševića. Svi radovi trebalo bi da budu završeni do 25.juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!