KAKVE REČI ZA ĐOKOVIĆA: Novak je istinski šampion, i na terenu i van njega

Novosti online

16. 05. 2021. u 12:52

LORENCO Sonego je prošle godine uspeo da iznenadi Novaka Đokovića u Beču, a ove je bio veoma blizu da to ponovi u svojoj domovini.

КАКВЕ РЕЧИ ЗА ЂОКОВИЋА: Новак је истински шампион, и на терену и ван њега

Foto AP

U polufinalu Masters turnira u Rimu je propisno namučio najboljeg na svetu, uveo meč u treći set, ali više od toga nije mogao.

Nakon što su i jedan i drugi odigrali dva meča u istom danu, na terenu proveli pet sati, Sonegu nije preostalo ništa drugo nego da oda priznanje srpskom teniseru.

"Srećan sam, mnogo srećniji celim turnirom nego što sam razočaran rezultatom u polufinalu", istakao je Sonego i nastavio:

"Dobio sam neke neverovatne mečeve. Pronaći sebe u polufinalu protiv svetskog broja jedan bilo je izuzetno. Dao sam sve što sam imao i kada je tako uvek sam srećan, nezavisno od rezultata. Polufinale, finale ili prva runda, za mene se pristup ne menja previše – važno je dati sve od sebe, bez zadrške", izjavio je Italijan posle meča sa Đokovićem.

Potom se poklonio najboljem igraču sveta.

"Nole je veliki, dao mi je komplimente o odigranom meču na mreži. Potvrdio je da je sjajna osoba, kao što je bio u mnogim slučajevima u prošlosti. On je istinski šampion, i na terenu i van njega", poručio je Sonego.

Njega čeka skok na ATP listi i od ponedeljka bi trebalo da bude plasiran negde oko 27. pozicije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)