ĐOKOVIĆ U TUNELU GDE NIKO NIJE BIO 5000 GODINA: Novak i Semir u podzemnoj avanturi (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2021. u 10:00

NOVAK Đoković nastavlja da istražuje Arheološki park u Visokom i tunele u sklopu piramida.

ЂОКОВИЋ У ТУНЕЛУ ГДЕ НИКО НИЈЕ БИО 5000 ГОДИНА: Новак и Семир у подземној авантури (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Prvi reket sveta zajedno sa svojim starim prijateljem Semirom Osmanagićem krenuo je da istražuje podzemne tunele u kojem čovek nije kročio više od 5000 godina.

Kada su stigli na deo koji dosad nije ni istražen, niti je dostupan običnim turistima i posetiocima piramida u Visokom, Novak je istakao da je osetio neverovatan mir koji oslobađa od svih tegoba.

– Upravo mi se obrušilo nekoliko kamenčića. Shvatio sam to kao skidanje slojeva, osetio sam da su ljudi kroz meditaciju u tunelima mogli da se mnogo brže konektuju sa tim kosmičkim dimenzijama i silama koje su im služile za mnogo štošta, ali u tom kontekstu kada si unutra, em si imao kapiju portal, em si imao čišćenje, em si mogao da transenduješ u neke delove koje su nama i dalje nepoznati – kazao je Đoković.

Nema dileme da je ovo za Novaka bio veliki poduhvat i poznato je koliko voli da istražuje nove stvari.

– Rezonanca je takva sa obe strane kao da stvara neki talas i osetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida takođe, emitovali neku vrstu vibracije od kojih se moglo levitirati i fizički i misaono, u tom kontekstu da je čovek od piramide imao neku vrstu vibracije i rezonance koja je mogla za jako kratko vreme da ga oslobodi potpuno od bilo kakvih teskoba, psihičkih i fizičkih. I kada si pomenuo kuglu, to me je duboko pogodilo, jer sam nekako video da je čovek koji je iz polja piramide imao neku vrstu kugle koja ga je izdigla i fizički i misaono i u vrlo kratkom periodu ga je iščistila potpuno i učinila da se oseća lakšim i ležernijim – zaključio je Đoković.

Inače, prvi reket sveta bi danas trebalo da napusti Bosnu i Hercegovinu i polako se spremi za turnir u Rimu koji startuje sledeće nedelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest