ATP DONEO ODLUKU U KORIST ĐOKOVIĆA: Ovo dugo nismo videli

Novosti online

11. 04. 2021. u 21:14

POČETAKA Mastersa u Monte Karlu zakazan je za ponedeljak, a ono što privlači pažnju, su nova privila uvedena od strane ATP-a.

АТП ДОНЕО ОДЛУКУ У КОРИСТ ЂОКОВИЋА: Ово дуго нисмо видели

FOTO: AP

Teniserima koji su stanovnici Monte Karla poput Novaka Đokovića, Danila Medvedeva i Aleksandra Zvereva dozvoljeno je da pred turnir vreme provode u svojim rezidencijama, što je bila novina.

Međutim, ATP je opet relaksirao pravila, pa je tako svakom igraču dozvoljeno da u Monte Karlu po ulasku u "balon" po sat vremena izađu iz njega.

Španska "Marka" prenosi tu informaciju koja neće biti značajna samo za Novaka već i za ostale tenisere. Ovakva odluka je bila nemoguća na prethodnim turnirima, ali je ATP ipak u dogovoru sa lokalnim vlastima odlučio da popusti mere.

U Monte Karlu će pored Novaka nastupati i Laslo Đere, Dušan Lajović i Filip Krajinović, a jedino je prvi teniser sveta slobodan na startu, dok u drugom kolu čeke bolje iz duela između Alberta Vinolasa i Janika Sinera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?