NOVI SRAMAN NAPAD NA ĐOKOVIĆA: Novakov spisak mi liči na zahteve otmičara, ubijaću jednog tenisera na sat dok mi ne ispunite zahteve

Novosti online

18. 01. 2021. u 15:44

AUSTRALIJAN open još nije počeo, a niz skandala potresa organizaciju prvog grend slema sezone. 

НОВИ СРАМАН НАПАД НА ЂОКОВИЋА: Новаков списак ми личи на захтеве отмичара, убијаћу једног тенисера на сат док ми не испуните захтеве

FOTO: AP

Prvo je Tenis Sandgren stigao u Australiju iako je pozitivan na koronu, potom je veliki broj teniserki morao u karantin zbog problema na dva leta i pojave korone među putnicima.

Onda je Novak Đokovićprobao da predlozima za poboljšanje situacije pomogne, ali su ga svi napali. Vlada je odbila njegove zahteve, a Nik Kirjos je jedva dočekao da ga kritikuje. 

Sada su se u napade na Novaka uključili i novinari, pa je poznati Juan Mekena uporedio srpskog tenisera sa teroristima!

"Ne mogu da prestanem da se smejem Đokovićevoj listi zahteva. Ovo je liči na spisak zahteva kada držite taoce. "Ubijaću jednog tenisera na sat dok mi hrana ne bude adekvatno zagrejana"", napisao je poznati novinar. 

On se nije tu zaustavio i istakao je da je iznenađen količinom samoljublja kod Novaka.

"Ovo je neverovatno. Skoro zadivljujuća količina samoljublja", dodao je Mekena.

On nije usamljen u ovom mišljenju, pošto je njegov tvit podelio i Barni Roni, novinar engleskog Gardijana, a podržale su ga i mnoge kolege iz zapadnih medija. 

(Mondo)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)