VELIKI PROBLEM ZA RAFU NA AUSTRALIJAN OPENU: Nadal bez prvog trenera putuje u Melburn

Novosti online

13. 01. 2021. u 16:18

VURUS korona pravi ogromne probleme. Zbog toga će se Australijan open ove sezone održati u drugom termnu (8. - 21. februar).

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ ЗА РАФУ НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ: Надал без првог тренера путује у Мелбурн

Rafael Nadal foto: EPA

Igrači će morati 14 dana da provedu u karantinu kako bi se sprečilo širenje zaraze. Takođe, teniseri će biti prinuđeni da smanje broj ljudi iz tima sa kojima će putovati u Melburn.

Tako će drugi igrač sveta, Rafael Nadal na prvom Grend slemu biti lišen pomoći prvog trenera Karlosa Moje koji neće biti Špancem na Ausrtalijan openu.

Nema sumnje da bi Rafi prisustvo bišeg svetskog broja jedan mnogo značilo, posebno ako se zna da je Moja 1997. godine igrao finale ovog turnira, u kom je poražen od Pita Samprasa.

Videćemo da li će i koliko ovo uticati na Nadala koji sigurno ima želju da trijumfuje na terenu Novaka Đokovića, s obzirom na to da je Srbin u Melburnu slavio osam puta.

Moja se povodom svega oglasio na Tviter nalogu i poželepo sreću Rafi.

- Posle razgovora sa Rafom odlučio sam da ne putujem u Melburn sa timom. Ove godine ću ga gledati od kuće, vreme je da se ostane sa porodicom zbog delikatne situacije. Srećno timu - napisao je Moja.

Podsetimo, Nadal je 2019. godine godine u meču za trofej poražen od Đokovića sa 3:0.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)