VELIKO SRCE NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Donacija fondacije Novak Đoković za tri dečje bolnice

Beta

30. 12. 2020. u 12:07

FONDACIJA Novak Đoković saopštila je da je donacijom u tri bolnice želela da bolesnoj deci omogući adekvatno okruženje u vidu edukativno-zabavnih prostorija u kojima će se osećati "makar približno kao da su kod kuće".

ВЕЛИКО СРЦЕ НАЈБОЉЕГ ТЕНИСЕРА СВЕТА: Донација фондације Новак Ђоковић за три дечје болнице

Novak sa peharom Ju-Es opena 2018. Foto AP

"LJubav je pokretač, ona je u nama, samo treba da je probudimo, a kada je deca osete, teške stvari se transformišu u čuda. A, najveće čudo je dečji život i zadovoljno dete, to je za nas zvezda vodilja i zbog toga dajemo sve od sebe da danas bude bolje nego juče", navela je globalna direktorka i koosnivač Novak Đoković fondacije Jelena Đoković.

Fondacija je kompletno renovirala i opremila svim neophodnim sredstvima prostorije za učenje i igru u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, bolnici za pedijatriju "Olga Popović Dedijer" i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić".

Nacionalna direktorka Novak Đoković fondacije Maja Kremić je rekla da će se i ubuduće pažljivo pratiti i osluškivati potrebe dece tokom njihovog ranog razvoja.

"Mi u Fonadciji Novak Đoković čvrsto verujemo da samo zajedno, onoliko koliko svako od nas može, doprinosimo svetu da bude bolje mesto za sve", rekla je Maja Kremić.

Direktor klinike u Tiršovoj Siniša Dučić je kazao da mu je drago zbog toga što je Fondacija prepoznala značaj kvalitetnog provođenog vremena dece koja se leče.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)