OGLASILA SE ANA IVANOVIĆ: Srpkinja prognozirala osvajače Rolan Garosa!

Novosti online

01. 10. 2020. u 22:56 >> 23:09

NEKADAŠNjA prva teniserka sveta i šampionka Rolan Garosa iz 2008. godine Ana Ivanović biće stručni konsultant "Tenis Čenel" televizije sa Otvorenog prvenstva Francuske.

ОГЛАСИЛА СЕ АНА ИВАНОВИЋ: Српкиња прогнозирала освајаче Ролан Гароса!

FOTO: EPA

Ana Ivanović se povukla pre četiri godine, a prvu analizu iskoristila je da prognozira osvajača Grend slema u Parizu. 

"Ne mogu da verujem da je prošlo 12 godina otkako sam podigla pehar Rolan Garosa. Vreme tako brzo leti. Sećam se meča polufinala i finala, mnogo emocija je bilo, sećam se tog penjanja na stepenice na tribinama, išla sam da podelim radost sa porodicom. Bio je to poseban trenutak za mene. Od tada, Pariz ima posebno mesto u mom srcu. Zato ću ove godine biti deo tima analitičara za Tenis Čenel" počela je Ana Ivanović i dodala: 

"U muškom singlu, Nadal i Đoković su uvek favoriti, ali imam osećaj da bi i Dominik Tim mogao da dogura daleko jer ima mnogo samopouzdanja po osvajanju titule na US Openu i prvog grend slema".

Kada je reč o teniserkama, tipuje na šampionku Vimbldona, Simonu Halep.

"Kod teniserki, rekla bih da će do titule verovatno doći Simona Halep. Takođe je u dobroj formi. Još neko na akog treba obratiti pažnju je Jelina Svitolina, jer ona voli da igra na šljaci",  zaključila je Ivanovićeva.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL DRMA SVET TENISA: Bugarin doživotno suspendovan zbog korupcije!