KIRJOSU BAŠ SMETA ĐOKOVIĆ: Australijanac se povukao sa Ju-Es opena, ali ni to nije prošlo bez prozivki (VIDEO)

Novosti online

02. 08. 2020. u 11:06

NE može Nik nikako bez Novaka.

КИРЈОСУ БАШ СМЕТА ЂОКОВИЋ: Аустралијанац се повукао са Ју-Ес опена, али ни то није прошло без прозивки (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/LYNN BO BO

Čak ni kada je 100 sekundi u pitanju. Nik Kirjos se javno, u snimku koji traje minut i 40 sekundi obratio javnosti i tom prilikom objasnio razloge zbog kojih neće igrati na Ju-Es openu.

- Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona na svetu, „Artur Ešu“, ali ću biti uz moje Australijance i uz sve one Amerikance koji su izgubili život. Za sve vas, to je moja odluka, svidelo se to vama ili ne, a ovo su moji razlozi – objasnio je Kirjos.

Iako bi samo to bilo dovoljno da obrazloži zbog čega neće biti u Njujorku, nije mogao da ne spomene Novaka Đokovića. Doduše, nije mu ime izgovorio, ali jeste između redova pričao o „Adrija Turu“.

- Zdravlje i bezbednost svih su najvažniji. Možemo da popravimo sport i ekonomiju, ali ne možemo da vratimo izgubljene živote. Nemam problem sa organizatorima Ju-Es opena i svima onima koji žele da igraju, to je njihova stvar, sve dok se ponašaju odgovorno i bezbedno. Ne želim da niko izgubi posao, tu govorim o ljudima koji rade u restoranima, čistačicama, njima je posao najpotrebniji. Teniseri, morate da radite u interesu drugih, zajedno. Ne možete da igrate po stolovima, kupite novac po Evropi ili pokušavate da zaradite brze pare organizovanjem raznih egzibicija. To je sebično. Mislite o drugima bar jednom. O tome se ovde radi, koronu ne zanima koji ste na rang-listi ili koliko novca imate, ponašajte se odgovorno.

Obratio se i drugim kolegama...

- Onima koji poštuju pravila i koji su nesebični, vama želim sreću. Igrajte na sopstveni rizik, nemam problem sa tim, ja neću igrati u Njujorku – poručio je Kirjos.

Doduše, kontroverzni Australijanac priča toliko o ličnoj odgovornosti, a zaboravlja da je sam nedavno bio u jednom noćnom klubu, provodio se i sve to bez maski i kojima često priča...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu