DA LI TI IMAŠ KAMENJE U GLAVI? Kirijos nastavlja svađe s učesnicima Adrija tura

Novosti online

29. 07. 2020. u 12:20

AUSTRALIJSKI teniser Nik Kirijos nastavlja svađe s teniserima koji su igrali na Adrija turu, regionalnom humanitarnom turniru koji je organizovao Novak Đoković, a ovoga puta izvređao je Hrvata Bornu Ćorića.

ДА ЛИ ТИ ИМАШ КАМЕЊЕ У ГЛАВИ? Киријос наставља свађе с учесницима Адрија тура

Foto: AP

Ćorić je nedavno, u razgovoru za hrvatske medije, rekao kako se ne obazire na komentare Kirijosa, koji je ujedno bio i najveći kritičar tog turnira, što mu je očigledno zasmetalo pa je odlučio da ode korak dalje.

- To je jednostavno on, nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam šta je Nik pisao i da vam kažem, baš me briga šta priča i šta misli jer on voli da bude general posle bitke. Možda bih i razumeo da je neko drugi očitavao lekcije, ali on... Nekako, nije realno, ali dobro, to je njegov način i ja nemam problem s tim - rekao je Ćorić za "Jutarnji list".

Ubrzo, kada je sazno šta je Ćorić rekao za njega, Kirijos je burno reagovao.

- Trebalo bi da te bude briga. Da li ti imaš kamenje u glavi? Još jednom, naravno da možeš da podržavaš prijatelje, ja samo pokušavam da budu odgovorni. Kada sam rekao ono što sam rekao, nisam mislio da dosađujem, oni su teniseri i nisu ništa posebni. A kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo je nula - poručio je kontroverzni Australijanac.

Podsetimo, Ćorić je takođe bio zaražen virusom Kovid-19 posle Adrija tura, ali nije imao većih zdravstvenih problema i za 14 dana se oporavio i nastavio s treninzima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)