NOVAK UPOZNAO I ODUŠEVIO HANKU PALDUM: Tako mlad, a voli i peva stari hit Crne kose (VIDEO)

Novosti online

16. 07. 2020. u 11:20

НОВАК УПОЗНАО И ОДУШЕВИО ХАНКУ ПАЛДУМ: Тако млад, а воли и пева стари хит Црне косе  (ВИДЕО)

Novak Đoković i Hanka Paldum foto: Screenshot/Twitter NDjokofan

NOVAK Đoković se dobro zabavlja tokom odmora u Bosni i Hercegovini.

Osim toga što obilazi lepote “prirodno divljih” predela najbolji teniser sveta se sreće i sa ljudima koji žele da ga upoznaju, dotaknu, ćaskaju, fotografišu se sa njim...

Jedan od tih susreta srpski teniser je imao i sa poznatom pevačicom Hankom Paldum. Da poznaje njen opus, iako je mlad, Novak je pokazao pevačici kada je zapevao hit pesmu “Crne kose”. Hanka Paldum je bila oduševljena.

- Uvek sam govorila da ljudima ne treba puno kako bi usreć́ili jedni druge. Hvala mom prijatelju Semiru Osmanagicću na pozivu kako bih provela jedno prelepo popodne u poseti Bosanskim piramidama u društvu ljudi koji oplemenjuju život na ovoj planeti - Novaka Đokovića - napisala je Hanka Paldum na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Istina1

16.07.2020. 13:09

E moj Nole.Divan si ali si naivan.Preveli su te žednog preko vode.Ta ista Hanka je u ratu tukla srpske zatvorenike po logorima.Nisu slučajno baš nju doveli da te upozna.Javno te hvale a tajno te upisuju u ratne zločince.Pročitaj slučaj Katarine Ristić iz Čikaga.Možeš li zamisliti recimo da jedan Edin Džeko ode na Rtanj da reklamira srpski turizam.To je nezamislivo. Da si živ i zdrav, želim ti sve najbolje.Iskreno.

ZORAN

16.07.2020. 13:14

Zaštoooo Novačeeee! Prvi put si me Novače razočarao. Zašto davati toliki publicitet osobama poput Hanke, Dina, Nedžada, Halida, Šerifa... kada svi znamo koliki su SRBOMRSCI.