"ĐOKOVIĆ NE IGRA, TAKO DA..." Legendarna teniserka smatra da Novak trenutno nije najbolji

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 04. 2024. u 07:00

NOVAK Đoković ove sezone ne igra puno. Do sada je nastupio na Australijan openu i mastersu u Indijan Velsu. Sve to je iskoristio Janik Siner koji je do sada osvojio tri turnira. Često se priča o tome ko je trenutno najbolji teniser sveta. Upravo je o tome govorila čuvena Martina Navratilova.

ЂОКОВИЋ НЕ ИГРА, ТАКО ДА... Легендарна тенисерка сматра да Новак тренутно није најбољи

FOTO: Tanjug/AP

Čuvena Čehinja smatra da je Italijan trenutno bez premca, ali istakla je da to ima veze i sa tim što srpski as nije igrao mnogo do sada.

- Pa, nažalost po nas, Novak Đoković ne igra. Tako da - da, Siner je najkonstantniji i danas je njegova igra bolja od bilo čije. Preneo je igru na potpuno drugi nivo. To mu daje mir, jer zna da ne mora da daje sve od sebe. Ne mora da igra "punim gasom" da bi pobeđivao, već to moraju drugi protiv njega. To uliva veliko samopouzdanje - rekla je Navratilova za "Tennis Channel".

Podsetimo, Siner je do sada ove sezone trofeje osvajao na Australijan openu, u Roterdamu i Majamiju. Đoković je u Melburnu zaustavljen u polufinalu, dok je i Indijan Velsu izgubio u trećem kolu od Luke Nardija.

Naredni turnir na kome bi Srbin trebalo da nastupi je Monte Karlo koji je na programu od 7. do 14. aprila.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)