RUS NIJE SRBIN! Danil Medvedev preživeo lažnog Amerikanca

Novosti online

12. 03. 2024. u 07:54

Danil Medvedev se plasirao u osminu finala mastersa u Indijan Velsu. Ruski teniser savladao je Sebastijana Kordu sa 6:4, 5:7, 6:3 i tako izbegao sudbinu Novaka Đokovića.

РУС НИЈЕ СРБИН! Данил Медведев преживео лажног Американца

Foto: Profimedia

Rus je do pobede došao za dva i po sata. Nije to bio najbolji meč Medvedeva, koji je imao 10 duplih servis greški, uz 17 neiznuđenih promašaja. Ipak, uspeo je da savlada Čeha sa američkim pasošem, koji je napravio 26 neiznuđenih grešaka, uz 16 vinera.

Medvedev je tako izjednačio rezultat u međusobnim odnosima na 2-2 i zakazao duel sa Grigorom Dimitrovim u četvrtom kolu.

Bugarski teniser je prethodno bez većih problema savladao Adrijana Manarina sa 6:3, 6:3, za manje od sat i po vremena igre.

Na radost brojnih ljubitelja tenisa, takmičenje nastavlja i Gael Monfis. Francuz je eliminisao još jedno poznato ime – Kamerona Norija, kojeg je pobedio sa 6:7 (5), 7:6 (5), 6:3.

Kasper Rud je bio bolji od Artura Fila sa 6:2, 6:4, Tejlor Fric je nadigrao Sebastijana Baesa sa 6:2, 6:2, dok je Tomi Pol bio bolji od Iga Imbera sa 6:4, 6:4.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)