PRAVE "NOVOG" NOVAKA ĐOKOVIĆA? Kako je "projekat Karlos Alkaraz" dospeo dokle jeste

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

20. 02. 2024. u 19:52

KARLOS Alkaraz je jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića. Trener španskog tenisera, Huan Karlos Ferero pohvalno je govorio o srpskim asu i otkrio da je baš Nole "model" po kome "pravi" igru talentovanog sunarodnika.

ПРАВЕ НОВОГ НОВАКА ЂОКОВИЋА? Како је пројекат Карлос Алкараз доспео докле јесте

Foto: EPA-EFE/STR

Ferero je istakao da u mnogo aspekata najboljeg na svetu navodi kao primer momku iz Mursije.

- Mislim da Đoković nastavlja da trenira sa idejom da i dalje osvaja titule, da obara rekorde. To se vidi po njegovom profesionalizmu na dnevnom nivou, prema njemu gajim duboko poštovanje. Volim da ga gledam kako igra, kako trenira, kako udara loptu, kako je usresređen. U mnogo aspekata Karlosu navodim Novaka kao primera, kao Rafu i Sinera. Volim da mu dajem primere igrača koji dobro rade određene stvari, tako da nauči pomalo od svih - rekao je Ferero u intervjuu za "La Nacion".

Podsetimo, Alkaraz trenutno učestvuje na turniru u Rio de Žaneiru. On će u prvom kolu igrati protiv Brazilca Tijaga Monteira.

Trenutno drugi igrač sveta se nalazi u krizi rezultata. Nije osvojio nijednu titulu od Vimbldona kada je u finalu pobedio upravo Đokovića.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)