"VOLIM JA NOVAKA, ALI..." Amerikanka pomerila početak Đokovićevog meča, pa mu ovo poručila

Александар Илић
Aleksandar Ilić

23. 01. 2024. u 07:42

NAKON velike drame Koko Gof je savladala Martu Kostjuk i plasirala se u prvo polufinale Australijan opena. Slavila je rezultatom 2:1 - po setovima 7:6, 6:7, 6:2, čime je nehotice odložila i meč Novaka Đokovića i Tejlora Frica.

ВОЛИМ ЈА НОВАКА, АЛИ... Американка померила почетак Ђоковићевог меча, па му ово поручила

FOTO: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta i Amerikanac je po prvim predviđanjima trebalo na teren da izađu oko 4.30 po našem vremenu, ali zbog Gofove se sve promenilo za čitava dva sata.

Nakon meča, Koko Gof je davala izjavu na terenu, kako i protokol nalaže, gde se dotakla činjenice da joj je vreme u Melburnu napravilo dosta problema.

- Iz Južne Floride sam, tamo je još toplije nego ovde. U prvom setu sam na 1:5 htela da uzmem gem, jedan se pretvorio u drugi i okrenula sam. U drugom sam imala šansu, ali bila sam pasivna. Zato sam u trećem znala da moram da udaram prodornije, jer će u suprotnom ona napadati - rekla je Gofova, koja je potom pomenula i Novaka Đokovića.

Ona je otkrila za koga će navijati u meču između njega i Tejlora Frica.

- Drago mi je što je publika tu, vidim i mnogo američkih zastava, nadam se da će ostati jer sledeći je Tejlor Fric. Ljudi, znam da volite Novaka, volim i ja Novaka, ali moram da navijam za svog zemljaka - istakla je Koko Gof.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić