DA LI BI UZEO NEŠTO OD ĐOKOVIĆA? Rafael Nadal otkrio kako bi izgledao njegov idealni teniser

Novosti online

08. 12. 2023. u 12:24

Mediji se utrkuju ko će razgovarati sa Rafaelom Nadalom. Španski teniser se vraća na teren, a pre nego što zaigra, otkrio je novinarima kako bi izgledao njegov idealni teniser.

ДА ЛИ БИ УЗЕО НЕШТО ОД ЂОКОВИЋА? Рафаел Надал открио како би изгледао његов идеални тенисер

FOTO: Tanjug/AP

Nadal je od svakoga uzeo nešto, krenuo je sa najboljim svih vremena Novakom Đokovićem.

Deo igre koji najviše ceni kod Novaka je bekhend. Kada je sastavljao idealnog tenisera dao mu je Novakov bekhend, a kada je forhend u pitanju, tu je izabrao udarac Rodžera Federera.

Iako mnogi smatraju Novaka za mentalno najjačeg tenisera, ako ne i mentalno najjačeg sportistu svih vremena, Nadal je tu rekao da nema boljeg od njega i svom idealnom igraču je dao mentalni sklop Rafaela Nadala, piše "Mondo".

Pomenut je i sada drugi teniser sveta Karlos Alkaraz i priznao je mlađem kolegi iz Španije Nadal preimućstvo kada su u pitanju fizikalije, pa je tako taj deo uzet od nekadašnjeg broja jedan.

Za volej se prisetio nekih ranijih vremena i rekao da je najbolji volej u igri imao Radek Štepanek, a najbolji servis pripada Hrvatu! Za najboljeg servera je odabrao 44-godišnjeg Ivu Karlovića, nekada 14. igrača sveta, koji je sa aktivnim bavljenjem tenisom zvanično prestao tek ove godine.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)