"MOJA KRUNA"! Novak Đoković nije mogao da suzdrži emocije posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu

Novosti online

19. 11. 2023. u 20:11

NOVAK Đoković je po sedmi put put podigao trofej na Završnom masters turniru. Nakon duela izneo je utiske najbolji teniser planete.

МОЈА КРУНА! Новак Ђоковић није могао да суздржи емоције после освајања Завршног мастерса у Торину

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je istakao zadovoljstvo celokupnom sezonom.

- Jedna od najboljih sezona koju sam imao u životu. Kruna je pobeda protiv lokalnog heroja, Janika. Koji je igrao izuzetan tenis. Jako sam ponosan. U poslednja dva dana kako sam igrao protiv Alkaraza i SInera, pored mene i Medvedeva verovatno dva najbolja igrača. Morao sam da pojačam, da dobijem mečeve i ne čekam da mi oni predaju pobedu., Taktički sam igrao drugačije nego u grupi protiv Janika, počeo je Novak pa detaljnije analizirao meč protiv Italijana:

- Odigrao sam taktički dosta drugačije nego protiv Janika. Imao sam oštrinu od početka. Nametnuo svoj ritam. Imao šansu za dva brejka. Nekako sam ostao priseban, nije lako igrati pred publikom koja je ometala između servisa, zbog toga je pobeda slađa, poručio je Đoković.

Zahvalio se Nole i navijačima.

- Hvala navijačima što nas prate tokom duge sezone. Za mene, jedna od najuspešnijih u karijeri. Želim da zahvalim svim ljudima koji su deo našeg sporta. Veliki je napor, imamo najdužu sezonu, igra se širom sveta. Divno je videti ljude koji podržavaju tenis, vidimo se sutra, pardon, sledeće godine, uz osmeh je zaključio Đoković.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave