"NEVEROVATAN OSEĆAJ": Janik Siner se oglasio nakon plasmana u finale Završnog mastersa

Novosti online

18. 11. 2023. u 18:28

ITALIJANSKI teniser Janik Siner plasirao se u finale Završnog mastersa u Torinu. On nije mogao da sakrije oduševljenje zbog velikog uspeha koji je postigao.

НЕВЕРОВАТАН ОСЕЋАЈ: Јаник Синер се огласио након пласмана у финале Завршног мастерса

FOTO: AP

Trenutno četvrti igrač sveta pobedio je Danila Medvedeva sa 2:1. Da stvar za njega bude još bolja, uradio je to pred svojom publikom.

- Neverovatan osećaj. Zaista je bio težak meč, osećao sam kao da je igrao agresivnije nego obično, pogotovo u prvom setu. Nekako sam napravio brejk i od tog trenutka sam se osećao bolje. U drugom setu sam bio stegnut, on je igrao veoma dobro u taj-brejku. U trećem setu sam probao da budem malo agresivniji, da ubrzam igru. Srećan sam što sam u finalu - rekao je Siner.

Italijan je istakao da mu publika daje veliku snagu i da se oseća veoma dobro na terenu.

- Privilegija je imati takav pritisak. U nedelji pre ovog turnira sam se veoma dobro osećao na terenu. Veoma je brza podloga, publika mi daje energiju i zadovoljstvo mi je da igram pred mojim navijačima. Ide sve u dobrom pravcu, srećan sam - zaključio je momak iz San Kandida.

Podsetimo, Siner će u finalu igrati protiv pobednika meča Novak Đoković - Karlos Alkaraz. Taj duel možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)