SRPKINJA JOJ KRIVA ZA SVE! Amerikanka opet žestoko napala lepu Marijanu (VIDEO)

Novosti online

29. 08. 2023. u 09:27

Američka teniserka Koko Gof je prošla dalje na Ju-Es openu, ali je na terenu provela dva sata i 50 minuta i imala je raspravu sa sudijom iz Srbije Marijanom Veljović.

СРПКИЊА ЈОЈ КРИВА ЗА СВЕ! Американка опет жестоко напала лепу Маријану (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Pobedila je Koko Nemicu Lauru Sigemund sa 3:6, 6:2, 6:4 uz dosta muka, a bila joj je u jednom momentu "kriva" i Marijana Veljković.

Na 3:0 u trećem setu za Gof, Sigemund je podigla ruku da nije spremna za prijem servisa, zbog čega je Amerikanka pobesnela.

- Ona nikada nije spremna kada ja serviram, otišla je da priča sa trenerom četiri puta, a vi ste joj samo jednom dali opomenu za prekoračenje vremena, je li to fer? Sada govorite rezultat pošto je poen gotov, nije kao da igramo duge poene. Šest sekundi posle poena kažete koji je rezultat - rekla je Gof.

Patrik Mekinro, koji je iz studija ESPN pratio meč, stao je na stranu američke teniserke.

- Gof je sto odsto u pravu - rekao je on.

Trenutno šesta teniserka sveta je nastavila:

- Četiri puta si joj progledala kroz prste. Nikad nije spremna. Ne igramo po 30 udaraca, već dve lopte. Igram normalnom brzinom! Pitajte bilo kog sudiju, igram srednjom brzinom. Ne može tako u svakom poenu. I svi u publici vide da je tako ceo meč. Prvi set, svaki poen. Nisam ništa rekla, ali sada je besmisleno. Ne zanima me šta ona radi na servisu, na moj mora da bude spremna - zaključila je Koko.

FOTO: EPA

 

Inače, Marijana je na Rolan Garosu prošle godine takođe imala raspravu sa Koko i optužila ju je za "koučing."

- Mi nemamo nikakve tajne signale, tako da ne znam šta hoćeš od mene, šta da mu kažem... Nije bilo nikakvog koučinga, ne znam šta želiš da uradim. Ja mu govorim još od kada sam imala osam godina da mi ne priča. Zato sam šokirana, govorim mu da mi ništa ne govori. Ne mogu da ga kontrolišem, veruj mi. Znam da me ne optužuješ, ali ovo je prvi put da mi je sudija ovo rekao - rekla je Koko tada.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije