NEOČEKIVANA "POMOĆ": Novak Đoković će moći lakše do pehara na Vimbldonu?

Novosti online

19. 06. 2023. u 17:56

NOVAK Đokovića je osvajanjem Rolan Garosa postao igrač sa najviše grend slem titula, 23, a na Vimbldonu bi to mogao dodatno da uveća. Ne samo zbog svojih vanserijskih kvaliteta, već i zbog najnovije vesti koja stiže iz sveta tenisa.

НЕОЧЕКИВАНА ПОМОЋ: Новак Ђоковић ће моћи лакше до пехара на Вимблдону?

FOTO: Tanjug/AP

Naime, australijski teniser Nik Kirjos povukao se sa turnira u nemačkom gradu Haleu zbog problema sa kolenom, saopštili su danas organizatori turnira.


Kirjos je prošle nedelje poražen na startu turnira u Štutgartu, bolji od njega bio je kineski teniser Jibing Vu. Bio je to njegov prvi meč posle sedam meseci pauze, koje je napravio zbog operacije kolena leve noge.


Australijanac i dalje ima probleme sa nedavno operisanim kolenom, zbog čega je i odustao od turnira u Haleu. Kako javljaju mediji iz njegove zemlje, pod znakom pitanja je i njegov nastup na Vimbldonu, gde je lane stigao do finala u kom je poražen u četiri seta od Novaka Đokovića.

Nik Kirjos i Novak Đoković posle finala Vimbldona 2022. godine / FOTO: Tanjug/AP

Noletu, svakako, nije drago što njegov novi "najbolji teniski prijatelj" nije u dobroj zdravstvenoj situaciji, ali bi Kirjosovo odsustvo svakako moglo da olakša posao Srbinu da uveća svoju riznicu trofeja.

Podsetimo, Đoković će priliku za osvajanje novog grend slema imati u periodu od 3. do 16. jula, kada će se i odvijati vimbldonski turnir na kome brani titulu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!