NOVAK MU BIO UZOR: Ko je Tomas Martin Ečeveri?

Tomas Martin Ečeveri je najveća nepoznanica od sve četvorice učesnika današnjih četvrtfinala na Rolan Garosu. A zna se i ko mu je idol. Naravno, Novak Đoković. Igrali su nedavno u Rimu, a rezultat je bio 7:6 (5), 6:2 za našeg tenisera.

НОВАК МУ БИО УЗОР: Ко је Томас Мартин Ечевери?

FOTO: Tanjug/AP

- Razgovarali smo malo posle ovog meča. Tako je prijatan momak, veoma jednostavan, prava legenda. Novak je moj idol, on je glavni razlog zašto sam počeo da igram tenis. Kada sam prešao na "hedove" rekete, objasnio sam to time da su mi potrebni Đokovićevi reketi – izjavio je Ečeveri na Rolan Garosu.

Kad je osvojio prvi ATP poen, Ečeveri je na društvenim mrežama postavio svoj portret uz napis da Novak ima 12.900, a on 1 i napisao da mu nedostaje još 12.899 da ga stigne. Kasnije je ažurirao računicu: Novak 8.420, on 714, pa se konto sveo na nedostatak od 7.706.

- Možda ću moći uskoro da objavim novu, narednih meseci, ako budem uspem da uđem u prvih 20 – poručio je raspoloženi Argentinac.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024