PERUANAC JE BAŠ HRABAR: Variljas poleteo pred meč sa Đokovićem

Novosti online

04. 06. 2023. u 09:17

NOVAK Đoković u osmini finala Rolan Garosa igra protiv peruanske senzacije Huana Pabla Variljasa koji je ubeđen da ima šansu da iznenadi čoveka koji je dva puta osvajao trofej na pariskoj šljaci.

ПЕРУАНАЦ ЈЕ БАШ ХРАБАР: Вариљас полетео пред меч са Ђоковићем

TANJUG/AP

Veruje 94. igrač planete da je sposoban da priredi senzaciju, a istakao je da će uživati na "Filip Šatrijeu".

- Igranje protiv jednog od najvećih u istoriji na jednom od najlepših stadiona sa toliko istorije čini me veoma srećnim i ispunjava me nadom da pokušam da pobedim - rekao je Variljas.

Ne treba da čudi ovakav optimizam Peruanca s obzirom na to da svako u meč ulazi sa željom da pobedi, ali momak iz Lime je pokazao hrabrost naglasivši da su šanse na ovom meču 50-50.

- Kada uđete u polje šanse su 50-50. Na kraju krajeva igra se jedan na jedan - zaključio je čovek koji je prvi put u najboljih 100 ušao u avgustu prošle godine.

Podsetimo, Variljas je u dosadašnjem toku turnira sva tri meča dobio u pet setova, a redom je pobeđivao Junčenga Šanga, Roberta Bautistu Aguta i Huberta Hurkača.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a