ĐOKOVIĆ, FEDERER ILI NADAL? Stanislas Vavrinka iznenadio odgovorom

Novosti online

23. 02. 2023. u 11:09

Poređenja trojice najboljih tenisera svih vremena godinama traje, ali u poslednje vreme su se Novak Đoković i Rafael Nadal izdvojili po broju grend slem trofeja u odnosu na Rodžera Federera.

ЂОКОВИЋ, ФЕДЕРЕР ИЛИ НАДАЛ? Станислас Вавринка изненадио одговором

Foto: AP

Ipak, mnogi i dalje ističu Federera kao najomiljenijeg tenisera, ako je to uopšte relevantno u tom poređenju, a svoje mišljenje na ovu temu izneo je i njegov zemljak Sten Vavrinka.

- Oni su različite ličnosti i igrači. Ako pričamo samo o igri, za mene je Rodžer Federer sinonim za talenat, lakoću, dodir. Rafael Nadal je snaga, moć, a Novak Đoković pomalo savršen.

Istina je da kad igrate protiv Rafe u finalu Rolan Garosa, to je jedan od najtežih izazova u odnosu na ono što sam mogao da iskusim u karijeri. Novak je najbolji igrač trenutno i to je dokazao po tome šta je sve uradio tokom 20 godina - objasnio je Vavrinka, ali je i dodao da će se konačna lista napraviti tek kada i Nadal i Đoković završe svoje karijere.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati