ĐEREOVA IZJAVA POGODILA SVE: Pre nekoliko godina ostao bez roditelja, sada mu preminuo još jedan član porodice

Novosti online

19. 01. 2023. u 10:09 >> 10:15

Laslo Đere je izgubio meč 2. kola Australijan opena od Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:2, 6:0.

ЂЕРЕОВА ИЗЈАВА ПОГОДИЛА СВЕ: Пре неколико година остао без родитеља, сада му преминуо још један члан породице

M. Vukadinović

Laslo se pojavio na konferenciji za medije odmah nakon završetka meča, a na pitanje da li ima problema sa povredom, zastao je, uzdahnuo, pa izneo sve što mu je na duši.

- Žao mi je što se Australijan open ovako završio. Nažalost, desile su se neke stvari prethodnih dana o kojima nisam pričao ni sa svojim timom, ni sa svojom devojkom. U nedelju ujutru sam dobio vest da mi je baka preminula. I iskreno, da ovo nije grend slem i da nisam na drugom kraju sveta, ne bih sada ni bio ovde. Otišao bih kući. Već imam iskustva sa ovakvim stvarima, ali nisam imun na njih. Imao sam veliku želju da ostvarim prvu pobedu ovde. U nedelju ujutru mi je sestra javila, ja sam već posle sat i po otišao na trening. Ostao sam jer sam imao dobar žreb, želeo sam da pobedim. Ali... Pokušao sam da se koncetrišem koliko sam mogao, međutim, to mi je stalno bilo u glavi. I sada ovaj meč protiv Dimitrova. Ne volim da izgubim, pogotovo ne bez borbe, ali... Negativne misli su mi samo dolazile. Bile su jače od mene... To je to - rekao je Đere. 

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu