SUDBINO PROKLETA: Rafael Nadal po uzoru na ruskog tenisera

Novosti online

03. 11. 2022. u 07:54

Drugi teniser sveta Španac Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Parizu, pošto je sinoć poražen od Amerikanca Tomija Pola sa 1:2, po setovima 6:3, 6:7, 1:6. Pol, 31. na ATP listi, do pobede je stigao posle dva sata i 34 minuta igre.

СУДБИНО ПРОКЛЕТА: Рафаел Надал по узору на руског тенисера

FOTO: EPA

Nadal je poveo u setovima zahvaljujući brejku u osmom gemu prvog seta. U drugom setu viđen je po jedan brejk sa obe strane, pa se pobednik odlučivao u taj-brejku u kom je Pol bio bolji i slavio sa 7:4.

Pol je bio ubedljiv u odlučujućem setu i brejkovima u prvom, petom i sedmom gemu stigao do pobede i plasmana u treće kolo. Pol će u osmini finala igrati protiv još jednog Španca Pabla Karenja-Buste koji je sinoć savladao Kanađanina Denisa Šapovalova sa 2:1, po setovima 7:6, 2:6, 6:4.

Pariski masters i ove godine servira – prvoklasna iznenađenja. Iz žreba je prvi „nestao” već u prvom kolu Janik Siner, mlađani Rune je bio fatalan za Vavrinku i Hurkača – a na svom oproštajnom nastupu Žil Simon pronalazi „drugu mladost” impresivnim pobedama protiv Marija i Frica...

Međutim, Danil Medvedev je bio iznenađenje dana i turnira sve dok na teren Bersija nije izašao Rafael Nadal i šokirao sve porazom od Pola.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)