KORAK NAPRED, NAZAD DVA: Miomir Kecmanović posle epskog trijumfa počišćen od strane Amerikanca

Novosti online

07. 10. 2022. u 07:52

Drugi reket Srbije Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale ATP 250 turnira u Tokiju – od njega je u petak rano ujutru po srednjoevropskom vremenu bolji bio Amerikanac Frensis Tijafo rezultatom 2-0.

КОРАК НАПРЕД, НАЗАД ДВА: Миомир Кецмановић после епског тријумфа почишћен од стране Американца

FOTO: Dejvis kup

Po setovima je bilo 6:0, 6:4 za 19. igrača sveta posle 70 minuta tenisa. Naredni protivnik 24-godišnjaku iz Merilenda biće bolji iz duela koji igraju Španac Pedro Martinez i Korejac Sunvu Kvon.

Iskoristio je polufinalista Ju-Es opena činjenicu da je u prethodnom meču Beograđanin uložio ogroman napor i došao do pobede nad Denom Evansom posle čak šest spasenih meč-lopti.

Prvi set trajao je svega 26 minuta, a razigrani Tijafo nije prepustio Srbinu da osvoji gem. „Počastio“ ga je takozvanim „krompirom“.

Kako je okončan prvi, tako je nastavljen i drugi, s obzirom na to da je američki teniser startovao brejkom, a usledila je brzo i potvrda za 2:0.

I sebično je Tijafo do kraja susreta čuvao taj rano stečeni brejk, koji mu je bio dovoljan da na kraju slavi rezultatom 6:4 i plasira se u polufinale turnira u Tokiju, gde će odmeriti snage sa boljim iz duela Pedro Martinez - Sunvu Kvon.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna