NOVAK FIZIČKI I MENTALNO SPREMAN: "Ne poredite me sa drugim igračima, ovo je sezona drugačija od ičije ikad!"

Novosti online

06. 10. 2022. u 15:58

NOVAK ĐOKOVIĆ je prešao još jednu prepreku na putu do titule u Kazahstanu i nije krio zadovoljstvo posle briljantne pobede nad Botikom van de Zandšulpom.

НОВАК ФИЗИЧКИ И МЕНТАЛНО СПРЕМАН: Не поредите ме са другим играчима, ово је сезона другачија од ичије икад!

FOTO: Tanjug/AP

Još uvek aktuelni svetski šampion u tenisu prepustio je samo četiri gema Holanđaninu (6:3, 6:1) u meču koji je trajao oko 90 minuta i sada ga u borbi za polufiale čeka Karen Hačanov koji je bio bolji od Marina Čilića.

- Servis me je odlično služio, naročito kad mi je bilo potrebno da se izvučem iz problema. Kada je bila brejk lopta za njega, krenuo sam napred, nije isto kada je 5:2 ili 4:3. U drugom setu sam bolje čitao njegov servis i ulazio u teren. Nisam želeo da mu dam previše komfora - rekao je Novak posle meča.

Đoković u Astani deluje fizički jako spremno, kao što je uostalom bio i u Tel Avivu prethodne nedelje.

- Moja sezona je drugačija od bilo kada bilo čije, ne poredite me sa drugim igračima. Definitivno sam fizički spreman i mentalno motivisan da prođem dobro - poručio je Đoković.

Njegov meč sa Karenom Hačanovim na programu je sutra. Biće to njihov osmi susret, a Nole vodi sa 6:1. Rus je slavio samo jednom i to pre četiri godine u finalu Pariza. 

Ove godine sastali su se dva puta, u polufinalu Srbija opena i drugom kolu Dubaija, a Hačanovu je pripao samo jedan set u tim mečevima.

BONUS VIDEO: Pet tajni zbog kojih je Novak Đoković najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista