ZAR VAS NIJE SRAMOTA? "Đokovića satanizujete, zaraženim aplaudirate"

Novosti online

09. 08. 2022. u 09:05

Bura u svetu tenisa i sporta se nastavlja. Učešće Novaka Đokovića na predstojećem Ju-Es openu i dalje je pod velikim znakom pitanja.

ЗАР ВАС НИЈЕ СРАМОТА? Ђоковића сатанизујете, зараженим аплаудирате

FOTO: Tanjug

Mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta, novinarstva, ali i politike već su podigle glas i stale na stranu jednog od najboljih tenisera u istoriji ove igre, ali američke vlasti i dalje ćute i ne odgovaraju na polemiku koja je zadobila planetarne razmere.

Poslednji u nizu koji je stao, ne na stranu Novaka Đokovića, već istine i zdravorazumnog razmišljanja, jeste britanski kolumnista Brendon O`Nil.

On je povodom skandala australijske kriketašice Tajle Mekgrat koja je i pored činjenice da je bila zaražena virusom COVID-19 učestvovala na Igrama Komonvelta gde je za svoj nacionalni tim nastupala u duelu sa izabranom selekcijom Indije, u magazinu "Spajkt" napisao:

- Imali smo zdravog čoveka kome je bilo zabranjeno da igra u Australiji i koji je bio demonizovan zbog kršenja nekakvih pravila. A ovde imate ovu nezdravu ženu, koja je bila svesna da je zaražena koronavirusom, ali joj je bilo dozvoljeno da igra i da pritom za nju navijaju sa tribina - istakao je Brendon O`Nil.

Istina je odavno isplivala na videlo, ali je pitanje da li će ona dopreti i do američkih zvaničnika koji trebaju da donesu konačnu odluku o Novakovom učešću na poslednjem ovosezonskom Grend slem turniru.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PORODILA SE NATAŠA KOVAČEVIĆ: Lepe vesti u domu košarkašice, beba dobila moćno ime (FOTO)