DRAMA U LOZANI: Ruskinja se rasplakala, Srpkinja molila publiku da se stiša, pa stigla do trijumfa (VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2022. u 14:27

SRPSKA teniserka Olga Danilović i Ruskinja Ana Kalinskaja sastale su se u meču 2. kola VTA turnira u Lozani, a publika je smetala obema dok su pokušavale da se izbore za plasman u četvrtfinale, u kojem je svoje mesto u tom delu žreba već osigurala domaća predstavnica Simona Valtert.

ДРАМА У ЛОЗАНИ: Рускиња се расплакала, Српкиња молила публику да се стиша, па стигла до тријумфа (ВИДЕО)

FOTO: Teniski savez Srbije

Valtertova igra uz pozivnicu organizatora, a nju je opravdala već na startu turnira kad je sa njega izbacila prvu nositeljku, Amerikanku Danijelu Kolins. I dok je ona čekala rasplet meča koji će joj odrediti sledeću suparnicu, na terenu na kojem su one igrale odvijala se prava drama.



Ruskinja je čak u jednom trenutku i zaplakala zbog konstantnog ometanja publike, a naša Olga se i obratila gostima koji su sedili u restoranu uz teren. Zamolila ih je da se stišaju jer se odigrava teniski meč.
 

Kada se situacija napokon smirila, naša teniserka pobedila je sa 2:1 u setovima rezultatom (6:3, 3:6, 7:5). Ruskinja Kalinskaja je 73. na VTA listi, dok je Danilovićeva 124. igračica sveta.

Meč je trajao 125 minuta. Kalinskaja je napravila brejk na startu prvog seta, a onda je Danilovićeva uzvratila ribrejkom. Igralo se potom gem za gemom, a naša teniserka je u osmom gemu napravila novi brejk. Danilovićeva je potom na svoj servis stigla do 1:0 u setovima.

Ruskinja je u drugom setu povela sa 4:1, ali je Danilovićeva uspela da smanji na 4:3. Ipak, srpska teniserka je napravila seriju grešaka u završnici seta, koja je na kraju pripala Kalinskaji rezultatom 6:3.

U trećem setu viđena je velika borba. Ruskinja je povela sa 4:1, a potom pri vođstvu od 5:4 servirala za pobedu. Danilovićeva je u desetom gemu spasla meč loptu, a potom i napravila brejk. Naša teniserka je potom na svoj servis povela sa 6:5, a onda je iskoristila i treću meč loptu i zasluženo stigla do trijumfa.

Podsetimo, Olga je u prvom kolu pobedila Japanku Misaki Doi 6:3, 6:3.


BONUS VIDEO:Đoković igrao tenis u Visokom
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave