TORTA POSLE TRENINGA: Novak Đoković u Bulonjskoj šumi proslavio 35. rođendan (VIDEO)

PRVI reket sveta Novak Đoković proslavio je danas na Rolan Garosu svoj 35. rođendan.

ТОРТА ПОСЛЕ ТРЕНИНГА: Новак Ђоковић у Булоњској шуми прославио 35. рођендан (ВИДЕО)

Novak sa tortom Foto Tviter/"Novak Goat"

Još tokom prepodneva na "Tviteru" "Novak Goat" osvanula je čestitka rečima "35 godina mlad". Da se zaista tako oseća, Novak je dan ranije poručio i u intervjuu za "Novosti":

- Tri plus pet je osam. A osam je broj koji simboliše večnost!

Danas su mu organizatori na pariskom grend slemu, kao i svake godine, priredili malu svečanost, uz tortu u igračkom klubu. Ipak, mnogo vremena za slavlje nije bilo. Jer, Noleta u Parizu čekaju velika iskušenja na putu ka odbrani titule koja je upravo započela. Zato maksimalno mora da bude skoncentrisan na podizanje i održavanje forme.

I juče je, u slavljeničkom danu, imao zakazan trening, početkom popodneva, daleko od očiju javnosti, na terenu 29 koji pripada obližnjem sportskom kompleksu "Žan Buen", gde je znatiželjnicima strogo zabranjen pristup.

Slavljenička torta Novaka je čekala u restoranu na drugom spratu Centralnog terena "Filip Šatrije", gde će već danas, dva sprata niže, započeti pohod ka trofeju. Protivnik mu je Japanac Jošihito Nišioka (94. na ATP). Logično, to bi trebalo da bude samo lakše zagrevanje za ono što tek sledi. Novak, međutim, ništa ne prepušta slučaju. Ide korak po korak, nikoga ne potcenjuje.

- Zaista razmišljam samo o tome da dobro počnem turnir protiv Nišioke, a onda odatle da nastavim dalje - istakao je u najavi.

Meč protiv Nišioke biće odigran u noćnom terminu, s početkom u 20.45, a organizatori su obećali da će večernja izdanja biti pravi spektakli, uz muziku i svetleće efekte na novim led-panoima uz teren. U najavi za ovaj novitet prikazan je baš virtuelni lik Novaka Đokovića.

Sedeći ovih dana tik uz te panoe, Novaku je pao pogled na gornji deo tribina, gde se sada nalazi nova maksima turnira: "Pobeda pripada najodvažnijima". To je, zapravo, omiljena izreka čuvenog francuskog pilota po kome je kompleks terena dobio ime. Uz odvažnost, za uspeh, ovde, na Rolan Garosu, potrebni su i sreća, znanje, talenat, upornost, istrajnost. Svestan je toga Novak, u pohodu na novu, 21. grend slem titulu.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ODRŽIVI TURIZAM: Put ka harmoniji između čoveka i prirode