CICIPAS I ZVEREV ZA FINALE: Poznat prvi polufinalni par Mastersa u Rimu

O. M.

13. 05. 2022. u 17:39

DOK cela Srbija čeka večerašnji nastup Novaka Đokovića u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Italije u Rimu, već je poznat prvi polufinalni par ovog turnira. Foro Italiko biće poprište trećeg uzastopnog polufinalnog okršaja Stefanosa Cicipasa i Aleksandra Zvereva na turnirima iz Masters serije.

ЦИЦИПАС И ЗВЕРЕВ ЗА ФИНАЛЕ: Познат први полуфинални пар Мастерса у Риму

FOTO: AP

Treći i peti igrač sveta sastajali su se u Monte Karlu i u Madridu, a obojica su po jednom slavila, s tim što je Grk na kraju i slavio u Kneževini, dok je Rus poklekao na poslednjoj stepenici u odbrani trofeja u Madridu.

Zanimljivo je da su i prethodna dva duela ovih igrača bia u polufinalima, sastajali su se u Sinsinatij i na Rolan  Garosu prošle godine. U ukupnom skoru Cicipas vodi sa 7:4, ali je Zverev slavio u njihovom jedinom finalu, prošle godine u Akapulku.

Cicipas je do polufinala stigao preko domaćeg tenisera Janika Sinera posle dva seta - 7:6(5), 6:2. Prethodno je Siner u trećem kou eliminisao našeg Filipa Krajinovića.

Zverev je prethodno savladao Čileanca Garina sa 7:5, 6:2, u meču koji je samo rezultatski sličan onom između Cicipasa i Sinera, ali je trajao mnogo kraće i imao mnogo manje rezultatske neizvesnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna