EŠLI BARTI NAŠLA NOVI POSAO: Bivša teniska kraljica piše knjige za decu

Novosti online

10. 04. 2022. u 12:38

DONEDAVNO prva teniserka sveta Ešli Barti okačila je reket o klin, a posle kraće avanture u golfu i kriketu izgleda da je pronašla čime će se baviti u penziji.

ЕШЛИ БАРТИ НАШЛА НОВИ ПОСАО: Бивша тениска краљица пише књиге за децу

Foto: AP

Novo poglavlje njegov života biće pisanje knjiga za decu, a prvih šest zvaće se "Mala Eš" i baviće se njenim odrastanjem i odnosima u porodici.

Izdavač je popularni Harper Kolins, jedna od pet najvećih izdavačkih kuća na engleskom jeziku, a ove priče o njenom odrastanju ugledaće svetlost dana i dobiti mesto na policama knjižara u julu.

- Ovaj projekat je jako zabavan i nešto što sam oduvek želela da radim. Moja zvezda vodilja je moja petogodišnja nećakinja Lusi. Ona je u savršenom uzrastu za čitanje ovih knjiga i razumevanje priča. Sviđa mi se što mi govori kako se oseća i kako razmišlja dok čita knjigu - rekla je Ešli.

Drugi projekat izaći će već u novembru, a ona će govoriti o sportskom putu Bartijeve koja je sa 25 godina možda i premlada da piše sportske memoare, naročito kada se zna da brojni njeni fanovi još gaje nadu da će se Australijanka predomisliti da će se vratiti tenisu.

- Nije baš uobičajeno da se ovako nešto događa kada imaš 25 godina, ali to je vrlo uzbudljiv projekat - kaže Bartijeva i dodaje da nije zažalilo što se povukla.

- Gledanje unazad i pisanje o tome donelo mi je toliko radosti i bola, ali mislim da će to biti jako dobro štivo - zaključila je trostruka grend slem šampionka.

BONUS VIDEO - Novak u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri