NOVAKOMRZAC U NEVERICI! Danil Medvedev i majica sa porukom Rusiji?

Novosti online

24. 02. 2022. u 11:39

KADA nema Novaka Đokovića, može i Danil Medvedev. Najveći hejter prvog tenisera sveta Ben Rotenberg isprozivao je na Tviteru najboljeg ruskog tenisera zbog majice u kojoj je igrao meč protiv Pabla Anduhara na turniru u Meksiku.

НОВАКОМРЗАЦ У НЕВЕРИЦИ! Данил Медведев и мајица са поруком Русији?

Foto: AP

Naime, Rus je deklasirao Španca, po setovima 6:1, 6:2 i sada ga čeka meč za polufinale protiv Japanca Jošita Nišioke. Uz sve to, Medvedev je na korak od pisanja istorije jer ako osvoji Akapulko, postaće najbolji teniser sveta,

Međutim, da sve ne ostane samo na sportu, pobrinuo se provokator Ben Rotenberg, čovek koji obožava da pljuje Đokovića, a evo sada i Medvedeva.

Tom čudnom američkom novinaru je zasmetala majica u kojoj je igrao Danil Medvedev, a čije su boje podsećale na zastavu Rusije.

Sve je to Rotenberg povezao sa sukobima između Rusije i Ukrajine, pa je postavio dva emotikana srca žute i plave boje, odgovarajući na pitanje jednog od "tviteraša" da li Medvedev šalje neku poruku sa svojom majicom.

Ipak, ono što ne ide u prilog Amerima je činjenica da je Danil Medvedev u istoj odevnoj kombinaciji igrao i u prvom kolu turnira u Akapulku protiv Francuza Benoe Pera. 

I tada im nisu smetale boje, a sada smetaju...

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!