"NISAM IT STRUČNJAK": Novak Đoković odgovorio na provokaciju o spornom PCR testu

Novosti online

21. 02. 2022. u 10:42

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković danas u Dubaiju počinje svoj prvi turnir ove sezone.

НИСАМ ИТ СТРУЧЊАК: Новак Ђоковић одговорио на провокацију о спорном ПЦР тесту

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Đoković u prvom kolu igra protiv Lorenca Musetija iz Italije, a termin je oko 17.30, u zavisnosti od dešavanja na meču koji je zakazan pre.

Srbin je u Dubaiju dočekan prijateljski, za razliku od Australijan opena, što je i sam rekao na konferenciji za novinare.

Međutim, bilo je i nezgodnih pitanja novinara, pošto je ponovo pokrenuta tema njegovog PCR testa koji je objavljen nakon suđenja u Australiji.

- Mediji su spekulisali o tome. Ono što mogu da kažem je ono što svima govorimo. Nisam IT ekspert. U poslednje dve godine uradio sam mnogo PCR i brzih testova, kao i svi na turu, pretpostavljam. Nisam u poziciji da razumem kako su ovi testovi obrađeni i registrovani. Drago mi je što je Institut za javno zdravlje Srbije izašao javno i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, ne mogu detaljnije - odgovorio je Đoković na provokaciju.

Đoković je ujedno otkrio i kakva je bila reakcija igrača koje je susreo ovih dana. Za razliku od Australije, u Dubaiju se dosta prijatnije oseća.

- Nisam ih video mnogo, ali one koje sam sreo, imali su pozitivan pristup i bili su srdačni. Lepo je to videti. Ne mogu da kažem da je to bio slučaj u Australiji. Tamo je pomalo bilo čudno. Ovde je zasada sve u redu - zaključio je Novak.

Podsećanja radi, Novak Đoković će pokušati da dođe do šeste titule u Dubaiju, a rekorder je Rodžer Federer sa osam trofeja.

BONUS VIDEO: Đoković u Dubaiju na štandu Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!