OGLASIO SE NOVAKOV ADVOKAT: Stiglo saopštenje posle novih napada na Đokovića

Novosti online

28. 01. 2022. u 16:49

UDARI na Novaka Đokoviće ne prestaju ni posle deportovanja najboljeg tenisera sveta iz Australije. Stigao je demanti povodom pisanja pojedinih medija da je podneta krivična prijava protiv srpskog asa.

ОГЛАСИО СЕ НОВАКОВ АДВОКАТ: Стигло саопштење после нових напада на Ђоковића

FOTO: Tanjug

Naime, pojedini mediji plasirali su i informaciju da je podneta krivična prijava protiv NN lica, navodno zbog falsifikovanja Novakovog rezultata na PCR testiranju.

Advokat najboljeg tenisera sveta Goran Draganić, tim povodom je dostavio saopštenje medijima u kojem je demantovao da postoji bilo kakva krivična prijava protiv Novaka Đokovića.

- Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovica podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obaveštenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava - poručio je advokat najboljeg tenisera sveta.

Osvajač 20 grend slem titula se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde se odmara od svega što mu se desilo u Australiji.

BONUS VIDEO: Dolazak Novaka Đokovića u zgradu opštine Budva

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

CIRKULARNI GRADOVI: Prilika za lepšu budućnost