MOĆNA PORUKA KECMANOVIĆA ĐOKOVIĆU: "Novače, osvetiće te naša mala srpska ekipa!" (FOTO)

Novosti online

16. 01. 2022. u 12:50

MIOMIRU KECMANOVIĆU neće se ostvariti san da u duelu sa najboljim teniserom sveta svih vremena Novakom Đokovićem otvori ovogodišnje izdanje Australijan opena.

МОЋНА ПОРУКА КЕЦМАНОВИЋА ЂОКОВИЋУ: Новаче, осветиће те наша мала српска екипа! (ФОТО)

FOTO: TSS/Neda Miletić

Razumljivo da je mladi srpski teniser razočaran zbog toga, ali je u objavi na Instagramu istakao da ga još više rastužuje sve kroz šta je poslednjih dana prošao Novak.

On je na ovoj društvenoj mreži objavio zajedničku fotografiju sa Đokovićem i uputio javnosti dirljivu poruku, a Novaku obećao da će ga on i ostali srpski teniseri koji ostaju u Melburnu, svojim igrama na neki način osvetiti.

- Gorka pilula je popijena, a da turnir nije ni počeo! Ne mogu ni da zamislim kako se Novak oseća, kroz šta je prošao poslednjih deset dana...

Jako sam se radovao da ću imati čast da na centralnom terenu Rod Lejver arene otvorim ovogodišnji turnir sa prvim igračem sveta.
Nažalost, ono o čemu sam razmišljao poslednjih sedam dana od trenutka kada je žreb napravljen sada nema nikakvog smisla.
Naša mala srpska ekipa ovde u Melburnu ogorčena je i razočarana i mislim da se sada treba dodatno potruditi, i svojim igrama na neki način osvetiti našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovde. Ja verujem da ćes osvojiti još grend slemova i da te ovo neće sprečiti u stvaranju istorijskog uspeha. Svi smo uz tebe - napisao je Kecmanović i na kraju objave dodao šampionski pehar i zastavu Srbije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miomir Kecmanovic (@miomirk)

Posle sramnog izbacivanja Đokovića sa AO, Kecmanovićev protivnik u prvom kolu biće laki luzer Salvatore Karuzo iz Italije. Reč je o 29-godišnjaku koji trenutno zauzima 150. mesto na ATP listi, a u karijeri je tri puta stigao do glavnog žreba u Melburnu. Samo jednom i do drugog kola - prošle godine je u prvoj rundi eliminisao kvalifikanta iz Šbvajcarske Laksonena da bi u drugoj ispao od zemljaka Fonjinija.

Kecmanovića je prošle godine u istoj runsi eliminisao Adrijan Manarino.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (14)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)