SKUP PODRŠKE NOVAKU: Srđan Đoković zove - Ispred Skupštine Srbije u 15 sati

Novosti online

06. 01. 2022. u 13:22

NOVAK Đoković preživljava pravu torturu u Australiji, gde je smešten u hotel za migrante.

СКУП ПОДРШКЕ НОВАКУ: Срђан Ђоковић зове - Испред Скупштине Србије у 15 сати

FOTO: G. Čvorović

Novak se nalazi u hotelu koji krši osnovna ljudska prava, a gde su ljudi koji su provodili godine imali dosta primedbi na hranu, ističući čak i da su u njoj nalazili crve.

Zbog toga je Novak tražio da mu država pomogne da bude prebačen u kuću koju je iznajmio, kako bi mu bilo omogućeno da do izricanja presude živi u koliko-toliko normalnim uslovima, a to je nedavno otkrio Aleksandar Vučić u razgovoru sa medijima.

Povodom situacije u kojoj je Novak Đoković, koji je zatočen u Australiji poput kriminalca, stigla je i reakcija njegovog oca Srđana, ali i naroda Srbije.

Đoković senior je najpre žestoko kritikovao vlasti Australije zbog toga što njegovog sina drže zatočenog, još u sredu uveče je najavio bunt i izlazak na ulice kako bi se izrazio protest.

Sada je Telegrafu potvrđeno da će u restoranu Novak od 13.30 na Novom Beogradu biti organizovana vanredna konferencija za medije na kojoj će pričati upravo Srđan Đoković, dok će sat i po kasnije, od 15.00 biti organizovan i skup podrške Novaku ispred Skupštine Srbije

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave