"NOVAK ĐOKOVIĆ JE KAO ŽIVOTINJA": Najlepše je bilo videti ga u finalu Ju-Es open

Novosti online

28. 12. 2021. u 08:53

NOVAK Đoković, iako najverovatnije ne ide u Australiju, tema je svih teniskih razgovora.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ КАО ЖИВОТИЊА: Најлепше је било видети га у финалу Ју-Ес опен

FOTO: AP/Tanjug

Srbin je i dalje trn u oku mnogima koji ne mogu da izvade, a sve bi dali da mu vide leđa.

Želja im se ispunila, bar nakratko, ako Nole ne dođe u Melburn, neko drugi će moći da se raduje peharu na "Ozi openu", koji je kao po nekom nepisanom pravilu bio rezervisan za Đokovića. 

Bivši proslavljeni australijski teniser Mark Filipusis pričao je o Srbinu, a njegove reči su odjeknule i do Beograda.

- Novak je kao životinja kada se igra na tri dobijena seta, da bi ga pobedili morate da igrate neverovatno. Izgubio je samo u finalu US opena i pokazao je da je samo čovek, to je najlepše od svega, dobio je dosta novih navijača. Do sada je bio hladan, a tada je pokazao da mu je stvarno stalo do tenisa. Kada se bude povukao, već će od njegove ruke biti oboreni svi rekordi - rekao je Filipusis.

Sličnog mišljenja kao i Australijanac je i bivši španski teniser David Ferer, koji je pričao i o velikoj trojci, kao i naslednicima Federera, Nadala i Đokovića. 

- Napreduju svake godine. Ali, nemoguće ih je porediti sa Novakom, Rafom i Rodžerom. Oni su najbolji u istoriji. Po mom mišljenju, Zverev, Medvedev i Cicipas su sledeća velika trojka. Karlos Alkaras ima samo 18 godina, ali i on je dosta napredovao i tek će da napreduje - kaže Ferer.

Ferer je izneo još pohvala na račun Srbina.

- On je jedan od najboljih igrača sveta, ali biće drugačije sledeće godine. Federera neće biti u Australiji, pitanje je da li će igrati i na Vimbldonu, a u ovom trenutku ako Đoković i Nadal budu igrali u Australiji, Nadal će takođe imati dobre šanse da osvoji Australijan open - rekao je Španac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili