NADAL NAKON BRUKE LAGAO O NOVAKU: Đoković je njegova opsesija, ovako je pokušao da se opere

Novosti online

18. 12. 2021. u 08:57

DUGO smo čekali Rafaela Nadala da se vrati na teren, a on nas je razočarao. Usledio je debakl protiv Endija Marija, a na konferenciji je Španac "zakačio" i Novaka Đokovića.

НАДАЛ НАКОН БРУКЕ ЛАГАО О НОВАКУ: Ђоковић је његова опсесија, овако је покушао да се опере

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal je govorio o tome da li će broj osvojenih grend slem titula dati najboljeg tenisera sveta.

- Ne znam, nisam ja neko ko to može da potvrdi. Bio sam van takmičenja čitavih šest meseci, razumem da je ta priča uvek tu negde, pogotovo sa Novakom, koji je igrao gotovo svake nedelje, ali za mene i Rodžera koji smo bili povređeni toliko dugo…, rekao je Nadal.

Nije jasno da li je Španac ovaj komentar izneo maliciozno ili nije upućen, tek tako, izneo je laž o Novaku. Đoković nije igrao svake nedelje, kako je rekao. Propustio je američku turneju, turnire na betonu, a između Ju-Es opena i Pariza nije igrao.

Španac je izgleda pored operacije stopala i golfa kome se posvetio, odlučio da zanemari tenis, inače, znao bi ovaj podatak.

Još jedna stvar je zanimljiva, Novak je odigrao tek četiri turnira više od Nadala (11 Srbina, sedam Španca), a to sigurno ne predstavlja veliku razliku kako je Rafa pokušao da to predstavi.

Ipak, Španac je delovao iskreno i skromno kada je nastavio da priča. Ipak, ubrzo je priču poveo u drugom pravcu.

- Naravno da smo sada izjednačeni, ali Novak ima mnogo više šansi od nas jer je zdrav i takmiči se i ide mu dobro. Hajde da vidimo šta će se desiti u sledeća dva meseca. Ako se vratim onda možemo da pričamo o tome kasnije u toku sezone, za nekoliko meseci. Moj jedini cilj sada je da se vratim, da budem zdrav i da se takmičim. Videćemo, rekao je Nadal.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)