TO JE SKANDAL! Medvedev napao srpskog navijača - "Nadam se da više neće prisustvovati teniskom meču"

Novosti online

07. 11. 2021. u 19:52

NOVAK Đokokvić savladao je Danila Medvedeva u finalu mastersa u Parizu.

ТО ЈЕ СКАНДАЛ! Медведев напао српског навијача - Надам се да више неће присуствовати тениском мечу

Tanjug/AP

Danil Medvedev govorio je na konferenciji za medije nakon poraza u finalu Mastersa u Parizu od najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

Upitan je Medvedev i o ponašanju publike tokom meča. 

- Da, stvarno nemam odgovor, jer ja to vidim na dva načina. Ili bi trebalo da bude na neki način kao što je u drugim sportovima poput tenisa gde je sve u koncentraciji, gde je zabranjeno pričati tokom poena i da budu tihi kao u snukeru , rekao je Medvedev, a preneo "Kurir". Rus je potom nastavio:

- U suštini, da, ono što se desilo na 4-2 za Novaka i 30-40, neposredno pre nego što sam pogodio servis, pa ne možete stvarno zaustaviti pokret, neko nešto vrisne. Neću da kažem da sam izgubio poen zbog publike, ali ti to odvlači pažnju. Dakle, da, naljutio sam se zbog ključnog, ključnog trenutka, 5-2 za njega dupli brejk, čak i ako uspem da dobijem brejk nazad, svi znamo da je protiv Novaka zaista teško vratiti se sa ovog rezultat. 

Istakao je da se nada da će navijaču iz Srbije biti zabranjen ulaz na teniske mečeve. 

- Naljutio sam se jer nije bilo lepo, i bilo je namerno. Neki od gledalaca, jednostavno su se ponašali kao fudbalski navijači i mogli ste to osetiti. Spremate se za servis, vikali su napred Novak, napred Daniil. Ali mogli ste da osetite kao da samo pokušavaju da te isprovociraju. To što je uradio srpski gledalac je neprihvatljivo. Sve što sam rekao o njemu mislim i dalje to i mogu još jednom da kažem nadam se da više nikada neće prisutvovati teniskom meču, zaključio je Medvedev.

BONUS VIDEO

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!