ANA IVANOVIĆ KAO NIKADA DO SADA: Dekolte, noge u prvom planu, poziranje na krevetu… (FOTO)

Novosti online

15. 08. 2021. u 08:50

Ana Ivanović je, nekako "oduvek", otkako je zakoračila u svet profesionalnog sporta, plenila i rezultatima, ali i izgledom. Tako je i sada, kada je tenis ostavila iza sebe, a posvetila se životu u kome s ponosom ističe da je srećna supruga i majka.

АНА ИВАНОВИЋ КАО НИКАДА ДО САДА: Деколте, ноге у првом плану, позирање на кревету… (ФОТО)

FOTO: Arhiva novosti

Nekadašnja teniserka uživa u ljubavi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovim naslednicima, ali s vremena na vreme objavi fotografije zbog kojih jačem polu "nije dobro".

Ana je sada majka dvoje dece i izgleda bolje nego ikada!

Ona je na svom Instagram profilu objavila slike na kojima je u elegantnoj haljini na krevetu.

Mnoge manekenke i foto modeli bi mogli da zavide srpskoj lepotici! Gole noge u sandalama na visoku štiklu, haljina koja oktiva rame i prelepa frizura sa blagim talasima bili su pun pogodak!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Nema sumnje da bi mnogi muškarci voleli da su na mestu nekadašnjeg reprezentativca Nemačke, Bastijana Švajnštajgera, što pokazuju i komentari na društvenim mrežama.

"Ustani. Obuci se. Pokaži se. I nikada ne odustaj!", poručila je Ana Ivanović uz fotografije koje su pred vama.

A kako je na njima pokazala i sjajnu haljinu, i doteranu frizuru, ali i dobar deo svojih nogu, komentari su "pljuštali" sa svih strana sveta.

"Vau. Nikada te nisam video ovakvu. Izgledaš veoma se*sepilno i božanstveno", "Ostavljaš bez daha!", "Prelepa si!" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Ana Ivanović je rođena 6. novembra 1987. godine, tenisom se bavila do 28. decembra 2016. i u njemu jedno vreme bila na vrhu VTA liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024