NADAL KRADE NOVAKOV RECEPT: Španac "puni baterije" u prirodi (FOTO)

Novosti online

14. 07. 2021. u 08:35

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal uzeo je neplaćeni odmor u kome uopšte ne razmišlja o tenisu. Nedavno smo ga videli kako vežba golferske veštine, a sada je uzeo "recept" od Novaka Đokovića.

НАДАЛ КРАДЕ НОВАКОВ РЕЦЕПТ: Шпанац пуни батерије у природи (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Instagram/Novak Đoković

Nakon poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa Rafa je uzeo odmor na kome se još nalazi, propustio je u međuvremenu i Vimbldon, a sada uživa u šetnji prirodom sa suprugom Marijom Pereljo. 

- Šetnja… Letnja popodneva su spektakularna na Majorki, napisao je Nadal uz fotografiju sa suprugom.

Podsetimo, na sličan potez odlučio se Novak Đoković 2018. godine. On je nakon poraza od Marka Čekinata na Rolan Garosu obilazio planinu Viktoar. .

- Posle toga sam išao u šetnje po francuskim planinama, izolovao sam se od svega i gledao sam na stvari iz drugačijeg ugla. Od tada je tenis bio potpuno drugačiji za mene gledajući rezultatski. Igrao sam finale Kvinsa, osvojio Vimbldon, Sinsinati i US Open. Pretpostavljam da ću uskoro ponovo na ‘hajking’ po planinama, objasnio je Đoković pre tri godine.

Čini se da je Nadal primenio sličan recept kao i srpski as, a poznato je da se vraća na turniru u Vašingtonu, početkom avgusta, gde nikada nije igrao do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja