VREME JE DA SE RAZMIŠLJA O PENZIJI? Federera niko ovako nije ponizio kao Hurkač danas

Novosti online

07. 07. 2021. u 21:55

HUBERT Hurkač pobedio je Rodžera Federera u četvrtfinalu Vimbldona u tri seta (6:3, 7:6, 6:0), a Švajcarac je bio vidno neraspoložen nakon meča

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ РАЗМИШЉА О ПЕНЗИЈИ? Федерера нико овако није понизио као Хуркач данас

Foto: AP

Ubrzo po završetku meča između Hurkača i Federera počele su se priče da je ovo poslednji Vimbldon u karijeri Rodžera Federera.

- Stvarno ne znam. Moram da se regrupišem i dobro razmislim o svemu. Moj cilj je oduvek bio da igram Vimbldon i pokušam da osvojim još jednu titulu. Ove godine sam uspeo da dođem i zbog toga sam vrlo srećan. Prošle godine smo imali pandemiju koronavirusa i Vimbldona nije bilo. Moram da odmorim nekoliko dana i odlučiću da li ću igrati na Olimpijskim igrama - rekao je Federer.

Zanimalo je novinare da li to znači da Rodžer ne ide u penziju.

- Ne idem u penziju još uvek. Kada ste u procesu u kom sam ja morate da idete polako, ne možete iz koraka da preskočite planinu. Vimbldon je bio prvi korak. Sada je sve gotovo i moram da sednem, razmislim i odmorim se. Moram da vidim kako moje telo reaguje, u kakvom je stanju um i kako su mi kolena. Videli smo u Haleu protiv Fefliksa i danas protiv Hurkača da se mučim s vremena na vreme. Moram da odvojim malo vremena i donesem prave odluke. Cilj je da igram - rekao je Federer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024