EVO ZAŠTO SE KRIJE ŠUMAHEROVO ZDRAVSTVENO STANJE: Nikada nećemo saznati istinu o legendarnom sportisti?

Novosti online

22. 04. 2021. u 15:57

GOTOVO osam godina je prošlo otkako je Mihael Šumaher nastradao na skijanju i zadobio teške povrede mozga, a o njegovu zdravstvenom stanju danas se jako malo zna.

ЕВО ЗАШТО СЕ КРИЈЕ ШУМАХЕРОВО ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ: Никада нећемо сазнати истину о легендарном спортисти?

FOTO: AP

Poslednja detaljna obavest o stanju sedmostrukog svetskog prvaka u Formuli 1 dolazi iz 2014. godine kada je Šumaher prebačen u svoju kuću na Ženevskom jezeru. Nemački Fokus navodi da verovatno nikad nećemo saznati kakvo je zdravstveno stanje velikog šampiona.

Dva su razloga zašto se krije istina o njemu. Prvi je taj što zbog složenosti povrede mozga kao u Šumaherovom slučaju ni najbolji lekari ne mogu dati prognozu.

Promene su sasvim normalne i jedan dan može biti sasvim različit od drugog. Zbog toga predviđanja nisu pouzdana.

S druge strane, Sabine Kem, kao predstavnica porodice Šumaher, želi da informiše javnost samo kad postoji nova i konkretna nada u poboljšanje.

Kad bi Kem danas objavila saopštenje o Šumaherovom stanju, verovatno bi istu stvar morala da učini i sutra. I prekosutra. Princip postaje jasan, navodi Fokus.

Zbog ovih razloga porodica je odlučila sasvim da se izoluje od javnosti i moramo da prihvatimo da možda nikad nećemo saznati u kakvom je stanju jedan od najboljih sportista ikada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave