PORODICA ŠUMAHER OSTALA BEZ NOVCA: Prodaje se luksuzna vila u kojoj se lečio legendarni Nemac

Novosti online

08. 04. 2021. u 10:18

LEGENDARNOM vozaču Formule 1 Mihaelu Šumaheru (52) i dalje je potrebna skupa medicinska nega, pa je njegova supruga Korina odlučila da stabi na prodaju luksuzno imanje u blizini Ženevskog jezera, gde se njen muž oporavlja od strašne nesreće iz 2014., tvrdi Bunte.

ПОРОДИЦА ШУМАХЕР ОСТАЛА БЕЗ НОВЦА: Продаје се луксузна вила у којој се лечио легендарни Немац

Foto: EPA/DIEGO AZUBEL

Iako je agencija za prodaju nekretnina prvobitno tražila 3,5 miliona evra za "prelepi posed u tišini i čuvanoj lokaciji", odlučili su 'podebljati' cifru pa je sada za luksuzno imanje potrebno skoro šest miliona evra.

Luksuzno imanje sadrži jedanaest spavaćih soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, fudbalski teren, teren za odbojku, unutrašnji i spoljni bazen...

Britanski Miror je otkrio da porodica Šumaher sedmično troši nekoliko hiljada evra na 15 doktora koji se brinu o zdravlju legendarnog Nemca.

- Šumaher je u gotovo pa vegetativnom stanju. Diše, srce mu kuca, verovatno može i sesti te uz nečiju pomoć možda napraviti korak-dva, ali to je sve. I mislim da je to maksimum. Na žalost, realno je procieniti kako ne postoje šanse da ga vidimo onakvog kakav je bio pre nesreće - rekao je francuski neurohirurg Erik Riderer o njegovom stanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista