BOKSERSKI SPEKTAKL SVE BLIŽI: Tajson i Holifild ponovo ulaze u ring

Novosti online

24. 03. 2021. u 17:05

SVE više se govorio o tome da ćemo u bokserskom ringu videti borbu velikih šampiona, Majka Tajsona i Ivandera Holifilda.

БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ СВЕ БЛИЖИ: Тајсон и Холифилд поново улазе у ринг

Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Jedan od članova Holifildovog tima nedavno je izjavio da je prepreka održavanju ove borbe činjenica da je "Gvozdeni Majk" odbio honorar od 25 miliona dolara.

- Samo bih želeo da obavestim javnost da ti ljudi koji su to izjavili nemaju nikakve veze sa mnom. Agencija Triler mene ne zastupa i ja ne poznajem lično nijednog njihovog predsatvnika. Ja sam klijent druge agencije i sarađujem isključivo sa njima. Želeo bih samo da kažem da će se meč sa Holifildom dogoditi u bliskoj budućnosti. Neke male, ali suštinske stvari treba prvo da se reše - izjavio je 54-godišnji Majk Tajson i dodao:

- Znam da je i Ivander skroman i religiozan čovek i lako ćemo se dogovoriti, ali mislim da nam nisu potrebni promoteri. Šta oni uopšte rade? Idu okolo i govore: "On je baš dobar, pobediće..." To može svako! Bokseri treba sami da se bave sobom - poručio je najmlađi svetski šampion u istoriji teške kategorije.

Tajson se nedavno vratio u ring u egzibicionoj borbi sa Rojem Džonsom Juniorom koja je okončana remijem. Sav prihod išao je u humanitarne svrhe, a 54-godišnji Tajson najavio je još takvih manifestacija koje će pomoći ugroženima.

Podsetimo, Holifild je sada već davne 1996. godina imao prvi meč sa Majkom i slavio je tehničkim nokautom u pretposlednjoj 11. rundi.

Njihov naredni okršaj 1997. godine obeležila je diskvalifikacija Tajsona, zbog toga što je ujeo protivnika.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!