ĐERONA POSLE NOVE POBEDE: Bilo je teže psihički nego fizički

Novosti online

13. 01. 2021. u 20:29

RUKOMETAŠI Srbije igraju sjajno. Posle pobede i remija sa Francuskom, "orlovi" su pregazili Grčku sa 31:21. Selekto naše reprezentacije Toni Đerona bio je zadovoljan posle novog uspeha.

ЂЕРОНА ПОСЛЕ НОВЕ ПОБЕДЕ: Било је теже психички него физички

FOTO: RSS

Srbija nastavlja pohod ka Evropskom prvenstvu, a blizu je istog nakon što je razmontirala Grčku.

- Bilo je teže psihički nego fizički posle velikog napora i uspeha protiv Francuske. Grke poštujemo, pokazali su timski duh, pokazali su da su borci i da teraju protivnike da izvuku najviše iz sebe. U prvom poluvremenu napravili smo više grešaka nego u dve utakmice sa Francuzima. U 15 minuta drugog poluvremena smo uradili puno, odigrali dobru odbranu onako kako želimo i ona je bila ključ. To nam je omogućilo da napravimo razliku i postignemo lake golove. Imamo pet bodova posle tri utakmice. Vraćamo se u svoje klubove, a na narednoj akciji ćemo pokušati da još više unapredimo neke segmente u našoj igri - rekao je Đerona. 

Lazar Kukić je meč okončao sa pet golova i istakao je da je ekipa malo "ispražnjena" nakon tri utakmice u osam dana.

- Drago mi je da nižemo pobede u Zrenjaninu. U prvom poluvremenu smo imali određenih padova, izgubili par lopti, ali smo se zato na startu drugog stabilizovali i zasluženo rešili utakmicu u svoju korist. Završili smo utakmicu kako smo se dogovorili. Malo smo i ispražnjeni posle utakmica sa Francuskoj, ali smo pokazali da smo prava grupa. Čestitao bih momcima na dve nedelje fantastičnog rada i posvećenosti - istakao je Kukić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)