POSLE DESET GODINA RADOVA: Privodi se kraju izgradnja sportske hale u Krčagovu

N. Iljukić

14. 12. 2020. u 08:54

DO kraja godine, užički sportisti imaće na raspolaganju novu halu u Krčagovu, čija je gradnja započeta pre jedne decenije.

ПОСЛЕ ДЕСЕТ ГОДИНА РАДОВА: Приводи се крају изградња спортске хале у Крчагову

FOTO: Grad Užice

Ovaj objekat predviđen je za treninge i takmičenja košarkaša, odbojkaša, fudbalera, rukometaša, a prilagođen i je potrebama paraolimpijaca.

Nedavno su završeni radovi na izolaciji i postavljanju fasade, postavljen je parket, urađena je gasna kotlarnica vredna 7.7 miliona dinara. Na tribinama je montirano 200 stolica za gledaoce. U perspektivi, moguća su nova ulaganja u proširenje ovog objekta.

- Traje  montaža opreme u hali, postavljanje koševa, golova, opreme za odbojku, kao i parterno uređenje površina oko hale. JKP "Niskogradnja" nasipa kemeni tampon na parkiralište za 59 vozila, postavlja ivičnjake i asfaltira... - naglasio je Nikola Maksimović, direktor JP "Užice razvoj".

Posle duže pauze, radovi na završetku sportske hale počeli su u  u septembru 2019. godine, 602.000 evra dobijenih iz evropskih fondova investiralo je Ministarstvo za omladine i sporta, a grad  je u ovu završnu posla uložio oko 220.000 evra. Izgradnja je koštala ukupno oko 1.25 miliona evra.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024