RUKOMETNA LEGENDA PRAVI DOMAĆIN U OPŠTINI STARI GRAD: Jovanović ugostio Marinkovića

N. I.

19. 10. 2020. u 19:44

SAVEZ sportova opštine Stari grad pokrenuo je inicijativu za organizaciju sastanka sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije.

РУКОМЕТНА ЛЕГЕНДА ПРАВИ ДОМАЋИН У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД: Јовановић угостио Маринковића

FOTO: SSS

Na čelu opštine nakon promena javila se nova energija i želja da ova beogradska opština bude ponovo prepoznatljiva po sportu i zdravom načinu života. Kroz nekoliko dana poseta je i realizovana u sali opštine, a generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije Gorana Marinkovića i saradnike Miloša Markovića i Petra Šundića ugostili su pomoćnik predsednika opštine, rukometna legenda, Nedeljko Jovanović i Jovan Vujošević, član UO Saveza sportova opštine Stari grad.

Jovanović je istakao da su veoma raspoloženi za svaki vid saradnje sa SSS, krovnom organizacijom u oblasti sporta. Videvši akcije SSS i njihove rezultate novi pomoćnik predsesnika opštine poželeo je da najpre razmeni ideje, a zatim krene i u realizaciju dogovora.

- Drago nam je da se sportski savezi i opštinske samouprave javljaju, preuzimaju inicijativu i izlažu svoje predloge za saradnju. Na konkretne predloge reagujemo u što kraćem roku. Tako je bilo i sa opštinom Stari grad. Na samoj opštini postoji šest osnovnih škola, Sportska gimnazija je takođe na teritoriji Starog grada, SC Milan Gale Muškatirović, košarkaška hala, tereni. Infrastrukruru treba obogatiti, pomoć u opremi je već dogovorena, a sportska ponuda opštine biće obogaćena akcijama SSS. Za sada je na Savezu sportova Stari grad da konsoliduje svoje redove i da krenemo u sprovođenje ciljeva. Imali smo zaista mnogo zajedničkih tema, veoma nam je drago da se razumemo i verujem da će saradnja biti na visokom nivou. Velika želja ljudi opštine Stari grad je da ih poseti predsednik SSS Davor Štefanek, što ćemo i ispuniti prvom prilikom, kada se Štefanek bude vratio sa priprema pred Svetsko prvenstvo koje ga očekuje u decembru ove godine - rekao je posle ovog sastanka generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)